Konu: Geri: Kitap Özeti Perş. Eyl. 10, 2009 7:23 pm
Heath le arasındaki herşey bitiyormu? lanet loren iyiki öldü onun yüzünden heath ten olduk en azından damgalandı diye görüşüyordu şimdi onuda kaybettik
Mira_Gam
Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Eyl. 11, 2009 12:55 pm
güzel_iset demiş ki:
Heath le arasındaki herşey bitiyormu? lanet loren iyiki öldü onun yüzünden heath ten olduk en azından damgalandı diye görüşüyordu şimdi onuda kaybettik
eğer heath taraftarıysan endişelenme heath için hala ümit varmış av dayken zoey ile daha güçlü bi şekilde damgalanıyolarmış yani hala zoey in erkek arkadaşlarından biri ama erik için yolun sonu göründü diyebiliriz şu anlık heath ve stark var (kaynak: yabancı siteler bilgiler için sonsuz teşekkürler...)
güzel_iset
Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Eyl. 13, 2009 8:48 am
Mira_Gam demiş ki:
güzel_iset demiş ki:
eğer heath taraftarıysan endişelenme heath için hala ümit varmış av dayken zoey ile daha güçlü bi şekilde damgalanıyolarmış yani hala zoey in erkek arkadaşlarından biri ama erik için yolun sonu göründü diyebiliriz şu anlık heath ve stark var (kaynak: yabancı siteler bilgiler için sonsuz teşekkürler...)
öylemi ohh yaa sonunda sadece heath olsun aşkımm ya çok tatlıı
basaq
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : antalya
Konu: Geri: Kitap Özeti Perş. Ocak 14, 2010 9:55 pm
ne kitaptı ama demi cevirililerle okumustum kitabı aldım ama okumadım aslında çevirileri okudugum icin yinede hos ama mücadele olan kitaptı yine sanırım pek hatırlamadıgımdan saçmalıyorum xD ama stark ah ona bayılıyorum