| Kitap Özeti | |
|
+33stevie_rae Pati f_kolik Mira_Gam ilosh+ The-Writer redbird zoey_erik_sena shine_moon qizem* busebeLen neferet tomedwaRd intera **wampire** SeDa JCey basaq ßéLL~ ZoeY DammY Blair zoey_babes MysTeRiouS MeLoDy Spectre DnZ.CulleN tempted ice*enuw ßtL DYG müge.edward zoey_kızılkuş Admin 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
| Konu: Kitap Özeti Cuma Haz. 26, 2009 12:22 pm | |
| Life sucks when your friends are pissed at you. Just ask Zoey Redbird – she’s become an expert on suckiness. In one week she has gone from having three boyfriends to having none, and from having a close group of friends who trusted and supported her, to being an outcast. Speaking of friends, of the two Zoey has left, one is undead and one is unMarked. And Neferet has declared war on humans, which Zoey knows in her heart is wrong. But will anyone listen to her? Zoey's adventures at vampyre finishing school take a wld and dangerous turn as loyalties are tested, shocking true intentions come to light, and an ancient evil is awakened. Not:Kitabın Türkçesi daha basılmadı.Türkçe çevirisi yakında eklenecektir. | |
|
| |
zoey_kızılkuş
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Tem. 05, 2009 12:39 am | |
| teşekkürler | |
|
| |
müge.edward
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Tem. 10, 2009 4:14 pm | |
| türkçe çevirisini sabırsızlıkla bekliyorum Teşekkürler (: | |
|
| |
DYG
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Tem. 10, 2009 9:24 pm | |
| Alıntıdır
Hayat ; arkadaşlarınız size kızdığı zaman iğrenç olabiliyor. Zoey Kızılkuş'a sorabilirsiniz. Şimdi o kan emme üzerine uzmanlaşmaya başladı. 1 hafta önce 3 erkek arkadaşı varken şimdi hayatında kimse yok üstelik ona güvenen ve onu destekleyen arkadaşları tarafından dışlanmış durumda. Arkadaşlardan bahsetmişken , Zoey'in kalan 2 arkadaşından biri yaşayan ölü diğeri ise işaretlenmemiş ve Neferet aleni bir şekilde insanlara karşı savaşta ve Zoey tüm kalbiyle bunun yanlış olduğunu biliyor. Ama herhangi biri onu dinleyecek mi? Zoey'in vampir okulundaki maceraları vahşi ve tehlikeli bir dönüşüm geçiriyor ve sadakat test ediliyor, şokedici amaçlar ortaya çıkıyor ve çok eski bir kötülük uyanıyor | |
|
| |
müge.edward
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Tem. 11, 2009 12:09 pm | |
| | |
|
| |
ßtL
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 33 Nerden : i S t a n ß u L
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Tem. 11, 2009 12:34 pm | |
| | |
|
| |
ice*enuw
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Tem. 11, 2009 3:17 pm | |
| teşekkürler | |
|
| |
tempted
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Tem. 15, 2009 10:44 pm | |
| Çok teşekkürler | |
|
| |
DnZ.CulleN
| Konu: Geri: Kitap Özeti Ptsi Tem. 27, 2009 10:49 pm | |
| süpersin çook teşekkürler | |
|
| |
Spectre
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Ağus. 01, 2009 2:44 pm | |
| Umarım en yakın zamanda piyasaya sürülür kitap. Konusu çok güzel. | |
|
| |
MysTeRiouS MeLoDy
| |
| |
zoey_babes
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Ağus. 02, 2009 3:29 pm | |
| bunlar 4. ve 5. kitaptan : Zoey en sonunda arkadaşlarıyla arasını düzeltebilir.Ama işler Eric'le tam düzene girmemiştir. O sıralar okula yeni bir öğrenci gelir.Adı James Stark.Okçulukta büyük bir başarısı var.Zoey'le aralarında benzerlik olduğunu farkediyorlar.Ancak Stark ölüyo.Zoey'de onu asla unutmayacağına söz veriyor. Afrodit işaretini kaybetmiştir.Ama görüş özelliği hala yerindedir.Bir gün zoey'nin anneannesini görüşünde görür.Bir şiir yazmaktadır.Bu şifreyi çözmeye çalışırlar.Neferet'te bir yandan işlerine devam etmektedir.Zoey Neferet'in James'i dirilttiğini ve stevie rae'nin ilk olduğu hale getirdiğini öğrenince yıkılır.Ne yapacağını şaşırır.Ancak Neferet'in asıl planı daha kötüdür.Yüzyıllar önce Zoey'in atalarının hapsettiği(toprak ile ilgiliydi.Toprağa gömmekti galba.Ama şimdi net hatırlayamıyorum),Kolona adlı cennetten düşen kötü melek Neferet tarafından kurtarılmıştır.Neferet aslında kraliçe gibi birşeydir. Kolona geçmişte kadınlara tecavüz etmekteydi.Ve bunun üzerine Zoey'in ataları çok güzel ve çok güçlü,4 elementi birden kullanabilen A-ya'yı yaratmıştır.A-ya Kolona'yı sonsuza kadar etkisiz hala getirmekle görevlidir.Kolona A-ya'yı seviyordur.Ancak en sonunda Kolona A-ya tarafından hapis edilmiştir.... Kolona artık özgürdür.Ve A-ya'nın nesilden nesilden aktarılarak Zoey'de tekrar hayat bulduğunu düşünüyordur.Ne olursa olsun A-ya'ya sahip olacaktır... Zoey bir yandan Eric'le barışmaya çalışırken,bir yandan James'in iyiliği bulmasına sağlamaladır.En önemlisi ise Dünya'yı Kolona'nın yol açacağı felaketten kurtarmalıdır...
Bide Eric okula geri dönüp Drama dersinin öğretmeni oluyormuş. Hatta sınıfta Othello'yu oynuyorlarmış ve Zoey'i Desdemona olarak tahtaya kaldırıyomuş, orda da öpüşme ve boğazlama sahneleri falan varmış onları oynuyorlarmış... | |
|
| |
Blair
| |
| |
MysTeRiouS MeLoDy
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Ağus. 02, 2009 9:22 pm | |
| | |
|
| |
DammY
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Ağus. 02, 2009 9:33 pm | |
| sağolun dörtgözle bekliyorum | |
|
| |
ZoeY
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 05, 2009 1:28 pm | |
| | |
|
| |
ßtL
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 33 Nerden : i S t a n ß u L
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 05, 2009 2:17 pm | |
| ingilizcem iyi olmadığı için daha 13 bölümdeyim ;D ama süper gidiyor bitirebilirsem av'a başlicam o daha güzel diyorlar | |
|
| |
ZoeY
| |
| |
ßéLL~
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Ağus. 07, 2009 10:53 pm | |
| Bide Eric okula geri dönüp Drama dersinin öğretmeni oluyormuş.
bunu tahmin etmiştim,
kitabı heyecanla bekliyorum seçilmişi 5 saat 40 dakikada bitirdim ve beklemek işkence gibi... | |
|
| |
ZoeY
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Ağus. 08, 2009 9:43 pm | |
| | |
|
| |
basaq
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : antalya
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 11:32 am | |
| selam ben Başak kitap 33 bölmmüş ama ben bi sitede cevirileri okudum 25 deim 8 blm snra ktbı bitirio olucam ama eylülde çknca yinede alıcam | |
|
| |
JCey
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 07/08/09 Yaş : 28 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 11:42 am | |
| - basaq demiş ki:
- selam ben Başak
kitap 33 bölmmüş ama ben bi sitede cevirileri okudum 25 deim 8 blm snra ktbı bitirio olucam ama eylülde çknca yinede alıcam hangi siteymiş bu yaw??? çok merak ettim | |
|
| |
basaq
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : antalya
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 11:47 am | |
| - JCey demiş ki:
- basaq demiş ki:
- selam ben Başak
kitap 33 bölmmüş ama ben bi sitede cevirileri okudum 25 deim 8 blm snra ktbı bitirio olucam ama eylülde çknca yinede alıcam
hangi siteymiş bu yaw??? çok merak ettim tatlım özel msj atıyım sana yurt dışında olan türkler felan cevirio 25 bölm çevrildi ktp 33 müş bitiorm kitabı almadan ama site davetiyeli üye olunuo bana mail adresni atman grk | |
|
| |
SeDa
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 33 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 6:56 pm | |
| ben seriye biraz geç başladığım için fazla beklemicem(: şu anda Seçilmiş i okuyorum zaten eylül dede Vahşi çıkıcak az kaldı (: | |
|
| |
ZoeY
| |
| |
| Kitap Özeti | |
|