| Kitap Özeti | |
|
+21kertenkele Mira_Gam Heath__ stevierae ilosh+ Zoey-Redbird aychina grupkaya EriN** Sağanak dreameria SeDa basaq Zoey_kızılkuş1 Genna robertuğçe erin_fragile** ZoeY MysTeRiouS MeLoDy Spectre Admin 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
| Konu: Kitap Özeti Cuma Haz. 26, 2009 12:11 pm | |
| Çeviren: Sevinç Tezcan Yanar Yayın Yılı: 2009 Orjinal Adı: Marked Sayfa Sayısı:336 sayfa Kağıt:İthal Kağıt Boyutları:13,5x21 cm Karton Kapak ISBN:6055943783 Dili: TÜRKÇE
YENİ BİR HAYAT, YENİ BİR AŞK... TÜM DÜNYADA GENÇLERİN TUTKUNU OLDUĞU YENİ BİR VAMPİR SERİSİ
'Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İŞARET, ateşli, karanlık ve eğlenceli.' —GENA SHOWALTER, Yazar
'İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim.' —MaryJanice Davidson, New York Times bestseller yazarı
Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi --Romantic Times
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.
Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.
GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ | |
|
| |
Spectre
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Ağus. 01, 2009 2:31 pm | |
| Bu seriyi tanıdığım için çok mutluyum. Kitap güzeldi. Aslında cinsel içerik hiç olmasaydı daha iyi olacaktı ama yine de kitaba olan sevgimi azaltmadı | |
|
| |
MysTeRiouS MeLoDy
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Ağus. 02, 2009 1:12 pm | |
| - Spectre demiş ki:
- Bu seriyi tanıdığım için çok mutluyum. Kitap güzeldi. Aslında cinsel içerik hiç olmasaydı daha iyi olacaktı ama yine de kitaba olan sevgimi azaltmadı
Cinsel içeriği sevmediysen 3. kitabı hiç okuyamayacağını söylemeliyim...Bu kitaba göre daha fazla içeriyor.
Ama benim yorumuma gelirsek bu kitaba tamamen şans eseri rastladım.Genelde de öyle bulur beni böyle şeyler. Eğer güzel olmasaydı devamını almazdım ama beğendim ve devamını da aldım... İlk İhanet'i görmüştüm. Temmuz başında. Ama İşaret'in ilk kitap olduğunu yazınca eve dönüp araştırdım öncelikle, sonra da almaya karar verdim. Gayet başarılıydı. | |
|
| |
ZoeY
| |
| |
erin_fragile**
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 05, 2009 2:01 pm | |
| | |
|
| |
robertuğçe
| Konu: Geri: Kitap Özeti Perş. Ağus. 06, 2009 10:38 pm | |
| ben bir gazetenin kitap ekinde işaretin kapağını görmüştüm ve gördüğüm anda bni çarpmıştı ama bn akıllı n yaptım kitabın adını bir yere yazmayı unuttum ve kitabı aylar sonra kitapçımın göstermesiyle aldım ve aylarca bütün kitapçılara kapak tarif ettim ama okudum ve okuduuma çok mutluyum | |
|
| |
ZoeY
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Ağus. 07, 2009 12:05 pm | |
| | |
|
| |
Genna
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Ağus. 08, 2009 10:08 pm | |
| Ya bana bu kitabı öğretmenim söylemişti =D bir vampir romanı bulduğunu serisininde olduğunu kesin okumam gerektiğini çok hoşuma gidceğini söylemişti bana da ödünç vermişti ve bayılmıştım gerçekten de =D | |
|
| |
Zoey_kızılkuş1
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 10/08/09 Yaş : 30 Nerden : gece evinden
| Konu: Geri: Kitap Özeti Ptsi Ağus. 10, 2009 9:37 pm | |
| müthiş bi kitap gerçekten sürüklüyor dier kitaplarıda tabiii bu kitabı kitapçıda vampir kitapları ararken buldum ve hayranı oldm bu kitap gerçekten iyidi | |
|
| |
basaq
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : antalya
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 11:43 am | |
| selamm işareti süperdi herşey düzgünkendi neferet felan daha grçekler ortaya çıkmadan evveldi bende şans eseri aldmmm wampir ktplarına bakarken | |
|
| |
SeDa
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 33 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 6:50 pm | |
| Selam arkadaşlar.. Ben biraz geç tanıştım bu seriyle ama olsun tanıştım sonuçta (: Bir gazetenin kitaplarla ilgili bir ekinde kocaman bir sayfada duruyordu.. Gece Evi serisinin 3.kitabı çıktı diye İşaret le İhanetede baktım ve anında gittim İşaret le İhanet i aldım ve sonrada Seçilmişi(: Gercekten harikaydı... | |
|
| |
dreameria
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 08/07/09 Yaş : 31 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 8:50 pm | |
| ben twilighttan sonra başka seriler ararken kitaplarımı değiştirirken bulmuştum iyiki bulmuşum | |
|
| |
SeDa
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 9:15 pm | |
| bencede iiki bullmuşsn (; | |
|
| |
Sağanak
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 30 Nerden : En İç'ten.
| |
| |
EriN**
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 12/08/09 Yaş : 30 Nerden : Gece Evi'nden :)
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 12, 2009 2:55 pm | |
| ilk olarak bir internet sitesinde reklamını görmüştüm hemen gidip aldım mükemmel bir kitaptı harry potter tarzında ama ondan bin kat daha güzel | |
|
| |
SeDa
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 12, 2009 7:19 pm | |
| eet bin basar ona | |
|
| |
grupkaya
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Ağus. 14, 2009 12:49 pm | |
| bn işaret ve ihaneti okudum ama şecilmiş cıkmadı die biliodum çıktımı yoqsa çıkmadı mı cakmadıysa ne zaman cıkacak ck merak ediorum | |
|
| |
EriN**
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 12/08/09 Yaş : 30 Nerden : Gece Evi'nden :)
| |
| |
grupkaya
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Ağus. 14, 2009 3:20 pm | |
| | |
|
| |
aychina
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 18, 2009 3:45 pm | |
| 3 kitabıda okudum 4. kıtabıda merakla bekliyom ayrıca bu üç kitap arasından favorim işaret | |
|
| |
Zoey-Redbird
Mesaj Sayısı : 386 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Kitap Özeti Perş. Ağus. 20, 2009 9:39 am | |
| 4.kitap eylülde 5.kitapta kasımda çıkacak inşallah birde kasımda temped adındaki gece evi serisinin 6.kitabı çıkacak kimbilir tempedin türkçesi ne zmn çıkar! | |
|
| |
erin_fragile**
| Konu: Geri: Kitap Özeti Perş. Ağus. 20, 2009 11:33 am | |
| - aychina demiş ki:
- 3 kitabıda okudum 4. kıtabıda merakla bekliyom ayrıca bu üç kitap arasından favorim işaret
Bence diğer kitaplara bakıldığında İşaret yetersiz kalıyor... Tabii ki de ilk kitap konuların başı ve gayet hareketsiz olsada Diğer kitaplarda heyecanla birlikte merakta artıyor... Ama yine tabii ki İşarette de bunlar eksik değil zaten | |
|
| |
ilosh+
Mesaj Sayısı : 246 Kayıt tarihi : 21/08/09 Yaş : 29 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Ağus. 22, 2009 11:04 pm | |
| ben de rastgele duydum kitap arıyodum ve yandaki kız görevliye şafak vaktini sordu kadın da onun bittiğini ama gece evi diye bi seri olduğunu söyledi.yurtdışında alacakaranlık serisinden çok daha ünlü dedi kız gidince hemen kaptım kitabı çok beğendim ama o gün almadım çünkü hem zaman yoktu hem de kitapların sırasını bilmiyodum yanlış almıyım dedim ama sonra koşa koşa aldım iyi ki almışım benim de favorim işaret sonuçta her şeyin başlangıcı ... | |
|
| |
stevierae
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Ağus. 23, 2009 8:15 pm | |
| - MysTeRiouS MeLoDy demiş ki:
- Spectre demiş ki:
- Bu seriyi tanıdığım için çok mutluyum. Kitap güzeldi. Aslında cinsel içerik hiç olmasaydı daha iyi olacaktı ama yine de kitaba olan sevgimi azaltmadı
Cinsel içeriği sevmediysen 3. kitabı hiç okuyamayacağını söylemeliyim...Bu kitaba göre daha fazla içeriyor.
Ama benim yorumuma gelirsek bu kitaba tamamen şans eseri rastladım.Genelde de öyle bulur beni böyle şeyler. Eğer güzel olmasaydı devamını almazdım ama beğendim ve devamını da aldım... İlk İhanet'i görmüştüm. Temmuz başında. Ama İşaret'in ilk kitap olduğunu yazınca eve dönüp araştırdım öncelikle, sonra da almaya karar verdim. Gayet başarılıydı. evet aynen 3. kitap daha cinsel içerikli ama kitapların hepsi kesinlile beni sürükledi resmen bağımlıları oldum | |
|
| |
Heath__
| Konu: Geri: Kitap Özeti Ptsi Ağus. 24, 2009 11:39 am | |
| Tüm kitaplar güzel.Bende şans eseri başladım diyebilirim.Cinsel içeriğe gelince çokta abartılmamış.Herşey iyi aynen böyle devam etsinler | |
|
| |
| Kitap Özeti | |
|