Gece Evi Serisi Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gece Evi Serisi Buluşma Noktası

Kitap Özetleri, Çeviriler, Yazarlar Hakkında Bilgiler..Gece Evi Serisi Fanıysanız İşte Burası Sizin Yeriniz.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kitap Özeti

+21
kertenkele
Mira_Gam
Heath__
stevierae
ilosh+
Zoey-Redbird
aychina
grupkaya
EriN**
Sağanak
dreameria
SeDa
basaq
Zoey_kızılkuş1
Genna
robertuğçe
erin_fragile**
ZoeY
MysTeRiouS MeLoDy
Spectre
Admin
25 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Admin
Admin

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 12:11 pm

Kitap Özeti I108405fd23ece433b668dc

Çeviren: Sevinç Tezcan Yanar
Yayın Yılı: 2009
Orjinal Adı: Marked
Sayfa Sayısı:336 sayfa
Kağıt:İthal Kağıt
Boyutları:13,5x21 cm
Karton Kapak
ISBN:6055943783
Dili: TÜRKÇE

YENİ BİR HAYAT, YENİ BİR AŞK...
TÜM DÜNYADA GENÇLERİN TUTKUNU OLDUĞU YENİ BİR VAMPİR SERİSİ

'Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İŞARET, ateşli, karanlık ve eğlenceli.'
—GENA SHOWALTER, Yazar

'İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim.'
—MaryJanice Davidson, New York Times bestseller yazarı

Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
--Romantic Times

On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.

Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.

GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ
https://geceeviserisi.forum.st
Spectre

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 2:31 pm

Bu seriyi tanıdığım için çok mutluyum. Kitap güzeldi. Aslında cinsel içerik hiç olmasaydı daha iyi olacaktı ama yine de kitaba olan sevgimi azaltmadı
MysTeRiouS MeLoDy

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimePaz Ağus. 02, 2009 1:12 pm

Spectre demiş ki:
Bu seriyi tanıdığım için çok mutluyum. Kitap güzeldi. Aslında cinsel içerik hiç olmasaydı daha iyi olacaktı ama yine de kitaba olan sevgimi azaltmadı

Cinsel içeriği sevmediysen 3. kitabı hiç okuyamayacağını söylemeliyim...Bu kitaba göre daha fazla içeriyor.

Ama benim yorumuma gelirsek bu kitaba tamamen şans eseri rastladım.Genelde de öyle bulur beni böyle şeyler. Eğer güzel olmasaydı devamını almazdım ama beğendim ve devamını da aldım... İlk İhanet'i görmüştüm. Temmuz başında. Ama İşaret'in ilk kitap olduğunu yazınca eve dönüp araştırdım öncelikle, sonra da almaya karar verdim. Gayet başarılıydı.
ZoeY

ZoeY

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 1:15 pm

evt bende şans eseri kitap seçerken karşılaştım.Arkada kitap konusnu okuyunca ilgimi çekti..Fantastik öyküleri severim zaten.. Smile
erin_fragile**

erin_fragile**

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 2:01 pm

ZoeY demiş ki:
evt bende şans eseri kitap seçerken karşılaştım.Arkada kitap konusnu okuyunca ilgimi çekti..Fantastik öyküleri severim zaten.. Smile
Aynen (:
Ama benim için daha tAlihsizdi Sad
Malüm bir kitap-müzik satan mağazada Very Happy
Kitaplara bakıyordum
Geri geldiğimde onu almak için raf sırasınıda ezberlemişitm söylebilirm Razz
Alttan 4. rafın 3. bölümün ordaydı
Ben ne yazıkki kitabı alamadım Sad
Çünkü yanlızca 10liram kalmıştı Crying or Very sad
Ama onu almaya kararlıydım eve gidene kadar kendime demediğim laf kalmamıştı (:
Ama bir gün alışverişe gittiğimizde onu orda gördüm(başka bir yer Very Happy)
Ve hiç düşünmeden aldım (:
robertuğçe

robertuğçe

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 10:38 pm

ben bir gazetenin kitap ekinde işaretin kapağını görmüştüm ve gördüğüm anda bni çarpmıştı ama bn akıllı n yaptım kitabın adını bir yere yazmayı unuttum ve kitabı aylar sonra kitapçımın göstermesiyle aldım ve aylarca bütün kitapçılara kapak tarif ettim ama okudum ve okuduuma çok mutluyum
ZoeY

ZoeY

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 12:05 pm

erin_fragile** demiş ki:
ZoeY demiş ki:
Aynen (:
Ama benim için daha tAlihsizdi Sad
Malüm bir kitap-müzik satan mağazada Very Happy
Kitaplara bakıyordum
Geri geldiğimde onu almak için raf sırasınıda ezberlemişitm söylebilirm Razz
Alttan 4. rafın 3. bölümün ordaydı
Ben ne yazıkki kitabı alamadım Sad
Çünkü yanlızca 10liram kalmıştı Crying or Very sad
Ama onu almaya kararlıydım eve gidene kadar kendime demediğim laf kalmamıştı (:
Ama bir gün alışverişe gittiğimizde onu orda gördüm(başka bir yer Very Happy)
Ve hiç düşünmeden aldım (:

Very Happy Very Happy

İşareti bitirdikten 1 gün sonra gidip 2.ve 3.kitabıda aldım hemen Very Happy Very Happy Very Happy
2gün bekleyemedim diğer kitabı almak için bunu neredeyse 1 ay beklicem oFF
Smile
Genna

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 10:08 pm

Ya bana bu kitabı öğretmenim söylemişti =D bir vampir romanı bulduğunu serisininde olduğunu kesin okumam gerektiğini çok hoşuma gidceğini söylemişti bana da ödünç vermişti ve bayılmıştım gerçekten de =D afro
Zoey_kızılkuş1

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 9:37 pm

müthiş bi kitap gerçekten sürüklüyor dier kitaplarıda tabiii Very Happy bu kitabı kitapçıda vampir kitapları ararken buldum ve hayranı oldm bu kitap gerçekten iyidi
basaq

basaq

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeSalı Ağus. 11, 2009 11:43 am

selamm
işareti süperdi herşey düzgünkendi neferet felan daha grçekler ortaya çıkmadan evveldi
bende şans eseri aldmmm
wampir ktplarına bakarken
SeDa

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeSalı Ağus. 11, 2009 6:50 pm

Selam arkadaşlar..
Ben biraz geç tanıştım bu seriyle ama olsun tanıştım sonuçta (:
Bir gazetenin kitaplarla ilgili bir ekinde kocaman bir sayfada duruyordu.. Gece Evi serisinin 3.kitabı çıktı diye İşaret le İhanetede baktım ve anında gittim İşaret le İhanet i aldım ve sonrada Seçilmişi(:
Gercekten harikaydı...
dreameria

dreameria

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeSalı Ağus. 11, 2009 8:50 pm

ben twilighttan sonra başka seriler ararken kitaplarımı değiştirirken bulmuştum iyiki bulmuşum rendeer
SeDa

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeSalı Ağus. 11, 2009 9:15 pm

bencede iiki bullmuşsn (;
Sağanak

Sağanak

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeSalı Ağus. 11, 2009 10:07 pm

6 saatte hiç elimden bırakmadan gözümü ayırmadan bitirdiğim ilk kitap. Bittiğinde resmen bi boşluğa düşmüştüm hemen ertesi gün aldım 2.serisini, Kısacası doyumsuzluk dedikleri bu olsa gerek Smile
EriN**

EriN**

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeÇarş. Ağus. 12, 2009 2:55 pm

ilk olarak bir internet sitesinde reklamını görmüştüm hemen gidip aldım mükemmel bir kitaptı harry potter tarzında ama ondan bin kat daha güzel Very Happy
SeDa

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeÇarş. Ağus. 12, 2009 7:19 pm

eet bin basar ona Wink
grupkaya

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeCuma Ağus. 14, 2009 12:49 pm

bn işaret ve ihaneti okudum ama şecilmiş cıkmadı die biliodum çıktımı yoqsa çıkmadı mı cakmadıysa ne zaman cıkacak ck merak ediorum
EriN**

EriN**

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeCuma Ağus. 14, 2009 3:18 pm

seçilmişi bende daha okumadım ama kitap türkiyede çıktı diye biliyorum Very Happy
grupkaya

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeCuma Ağus. 14, 2009 3:20 pm

tesekkür ederim...
aychina

aychina

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeSalı Ağus. 18, 2009 3:45 pm

3 kitabıda okudum 4. kıtabıda merakla bekliyom ayrıca bu üç kitap arasından favorim işaret
Zoey-Redbird

Zoey-Redbird

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 9:39 am

4.kitap eylülde 5.kitapta kasımda çıkacak inşallah birde kasımda temped adındaki gece evi serisinin 6.kitabı çıkacak kimbilir tempedin türkçesi ne zmn çıkar!
http://www.geceevi.com
erin_fragile**

erin_fragile**

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimePerş. Ağus. 20, 2009 11:33 am

aychina demiş ki:
3 kitabıda okudum 4. kıtabıda merakla bekliyom ayrıca bu üç kitap arasından favorim işaret

Bence diğer kitaplara bakıldığında İşaret yetersiz kalıyor...
Tabii ki de ilk kitap konuların başı ve gayet hareketsiz olsada
Diğer kitaplarda heyecanla birlikte merakta artıyor...
Ama yine tabii ki İşarette de bunlar eksik değil zaten
ilosh+

ilosh+

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 11:04 pm

ben de rastgele duydum Smile kitap arıyodum ve yandaki kız görevliye şafak vaktini sordu kadın da onun bittiğini ama gece evi diye bi seri olduğunu söyledi.yurtdışında alacakaranlık serisinden çok daha ünlü dedi kız gidince hemen kaptım kitabı çok beğendim ama o gün almadım çünkü hem zaman yoktu hem de kitapların sırasını bilmiyodum yanlış almıyım dedim ama sonra koşa koşa aldım Smile iyi ki almışım benim de favorim işaret sonuçta her şeyin başlangıcı ...
stevierae

stevierae

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimePaz Ağus. 23, 2009 8:15 pm

MysTeRiouS MeLoDy demiş ki:
Spectre demiş ki:

Cinsel içeriği sevmediysen 3. kitabı hiç okuyamayacağını söylemeliyim...Bu kitaba göre daha fazla içeriyor.

Ama benim yorumuma gelirsek bu kitaba tamamen şans eseri rastladım.Genelde de öyle bulur beni böyle şeyler. Eğer güzel olmasaydı devamını almazdım ama beğendim ve devamını da aldım... İlk İhanet'i görmüştüm. Temmuz başında. Ama İşaret'in ilk kitap olduğunu yazınca eve dönüp araştırdım öncelikle, sonra da almaya karar verdim. Gayet başarılıydı.

evet aynen 3. kitap daha cinsel içerikli ama kitapların hepsi kesinlile beni sürükledi resmen bağımlıları oldum
Heath__

Kitap Özeti Empty
MesajKonu: Geri: Kitap Özeti   Kitap Özeti Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 11:39 am

Tüm kitaplar güzel.Bende şans eseri başladım diyebilirim.Cinsel içeriğe gelince çokta abartılmamış.Herşey iyi aynen böyle devam etsinler Smile

Kitap Özeti
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Kitap Özeti
» Kitap Özeti
» Kitap Özeti
» Kitap Özeti
» 7. kitap burned