| Kitap Özeti | |
|
+12emotion... nightstorm JCey SeDa EriN** Sağanak basaq Genna stevie rae ZoeY MysTeRiouS MeLoDy Admin 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
| Konu: Kitap Özeti Cuma Haz. 26, 2009 12:14 pm | |
| Kitabın Adı: İhanet Yazarı: P.C Cast-Kristin Cast Orjinal Adı: Betrayed Yayınevi: Pegasus Yayınları Baskı Tarihi: Haziran,2009 Sayfa Sayısı: 352 Fiyatı: 12,38 TL
Kışkırtıcı bir ihanet, şaşırtıcı bir tehlike... Gece evi serisinin büyüleyici ilk kitabı işaret’ten sonra ihanet kitabında da heyecan artarak devam ediyor
Zoey için Hayat harika bir şekilde akıp gitmektedir. O sonunda vampir tanrıçasının ona verdiği büyük güçlerle barışık hale gelmiştir ve okulun bir parçası olduğunu içtenlikle hisseder. Fakat ardından hesapta olmayan bir şey gerçekleşir: Küçük yaştaki çocuklar öldürülür ve bütün deliller Gece Evi’ni işaret etmektedir. Zoey kendisini eşsiz kılan yeteneklerin sevdiklerine karşı bir tehdit unsuru olabileceğini anlar
GECE EVİ SERİSİ’NİN İKİNCİ KİTABI İHANET SİZİ ESİR EDECEK
“Karanlık vampir dünyasında geçen olağanüstü etkileyici bir macera.” —Romantic Times BOOKreviews
“Son zamanların en iyi gençlik romanı. Sosyal bir dışlanmış olmanın ve dostluğun muhteşem güzelliğini gösteriyor.” —The Beltane Papers
Gece Evi serisinin ikinci kitabı İHANET ürkütücü, seksi, güzel, şaşırtıcı ve müthiş heyecanlı. [b] | |
|
| |
MysTeRiouS MeLoDy
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Ağus. 02, 2009 1:15 pm | |
| Alacakaranlık'tan sonra kendimi boşlukta hissetmiştim, "tatilde sıkılırsam?" soruma çok güzel deva oldu. İşaret'le başladım hemen ardından buna geçtim. Ara vermeden okuyup hızla bitirdiğimi gördüklerinde şaşırıyor evdekiler.. Ama elde değil, yazarların kaleminden bu derece güzel çıkınca.. | |
|
| |
ZoeY
| |
| |
stevie rae
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Ağus. 09, 2009 4:04 pm | |
| arkadaslar buu konuştuklarınıza 3. ortak çıktı =) ben alacakanlıktan sonra hiçbir şey beğenmem sanıyodum ama bunlar da çok güzeldi. işaret ve ihaneti okudum.3ü almadım daha ama şafak vaktini 2.ye okudum=) bişiy sorucam: bunların 4. kitabı ne zmn çıkıcak | |
|
| |
Genna
| Konu: Geri: Kitap Özeti Paz Ağus. 09, 2009 5:22 pm | |
| - stevie rae demiş ki:
- arkadaslar buu konuştuklarınıza 3. ortak çıktı =)
ben alacakanlıktan sonra hiçbir şey beğenmem sanıyodum ama bunlar da çok güzeldi. işaret ve ihaneti okudum.3ü almadım daha ama şafak vaktini 2.ye okudum=) bişiy sorucam: bunların 4. kitabı ne zmn çıkıcak yanlış hatırlamıyorsam eylüldeydi ama ben o kadar bekleyemem ing. ni alcam bu hafta =D | |
|
| |
basaq
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : antalya
| Konu: Geri: Kitap Özeti Salı Ağus. 11, 2009 11:45 am | |
| ktbı heryerde aradım b y k mağazada bldm son 15 tl para nasıl alcktmki kitap 18 ytlydi ve ktpcı uzaktı eve gdp para al dön hesabı olamasdı 2 hafta sonra tesadüf gezerken soruuum dedm annem brdada yoktur dedi ama bldm yine evden uzak yerdi ama annem vadı ynmda xD paramda vardı :d | |
|
| |
Sağanak
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 30 Nerden : En İç'ten.
| |
| |
EriN**
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 12/08/09 Yaş : 30 Nerden : Gece Evi'nden :)
| |
| |
stevie rae
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 12, 2009 3:36 pm | |
| aynen yha..işaret te işte Nyx in yanına gelene kdr öldüm.sıkıcıydı | |
|
| |
SeDa
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 33 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 12, 2009 7:21 pm | |
| eet ya işaretten alıntılar vardı dediğiniz gibi sanki işareti okumdn ihaneti okuynlar için açıklama yapıodu gibi ama olsn güzeldi (: | |
|
| |
JCey
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 07/08/09 Yaş : 28 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 12, 2009 7:50 pm | |
| - SeDa demiş ki:
- eet ya işaretten alıntılar vardı dediğiniz gibi sanki işareti okumdn ihaneti okuynlar için açıklama yapıodu gibi ama olsn güzeldi (:
onu genelde serilerde yapıyolar. hatırlatma amaçlı sanırım | |
|
| |
EriN**
| Konu: Geri: Kitap Özeti Çarş. Ağus. 12, 2009 8:16 pm | |
| evet haklısın aslında hatırlatmaları bir açıdan iyi unuttuğun şeyler olabiliyor ki gerçi bu gece evi serisinde pek rastlanmaz sanırım herkesin büyük bir heyecanla ve dikkatle okuduğu göz önünde bulundurulursa | |
|
| |
nightstorm
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Ağus. 14, 2009 11:20 pm | |
| bu kitapalara başlayışımın 5. günü ve suan 3. kitaba başladım merakıma yeik düşerek bi netten bakım dedım ama o ne resimler resimler ve kitapta yazan siteye bakınca tam bir hayal kırıklığı ağlıcam :'( bu sitede ki fotoların sahipleri acaba neye ve kime göre seçilerek oralara konmuş hayal kırıklığı yaşıyorum şuan.. ilk olarak kıtaptaki tasvirlerle alakaları yok bu kişilerin ya biri beni aydınlatsın bu kitapların filmi fln mı var ne bunlar böle soğudum artk kitaptan ama yine de merak ediorm..bu gördüklerimi zihnimden silip (ki imkansız gibi görünce dehşete kapıldım) kitba dvm etmeyi düşünüorm ama umarm başarılı olurum.. | |
|
| |
EriN**
| Konu: Geri: Kitap Özeti C.tesi Ağus. 15, 2009 1:46 pm | |
| bizde fotoğraflarını görünce hayal kırıklığına uğramıştık (bazılarında) bence bu kitabı bizden soğutmaz ve bence tasvirlerle alakalı olduğunu düşünüyorum mesela erin sarışın ve mavi gözlü çok güzel bir kız olarak tasvirli sitedeki karakteride öyle hatta kitaptaki ikizide onun tam tersi olarak tasvirli oda koyu tenli brinin fotosu bence tasvirlere uygun | |
|
| |
emotion...
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Ağus. 21, 2009 1:39 pm | |
| bende alcakaranlık serisinin tüm kitaplarını okudum. ondan sonra hiç bir kitap hoşuma gitmez die düşünmüştüm am bunlarda çokk güzel. | |
|
| |
GECE EVİ vS aLACAKARANLIK
| Konu: Geri: Kitap Özeti Ptsi Ağus. 31, 2009 6:35 pm | |
| Arkadaşlar ben alacakaranlığı annemden gizli okuyordum anladığınız gibi ben çok büyük sayılmam gece evini de gizli gizli arkadaşımdan alıp okuyorum İnternetten İhanet yada Seçilmiş adlı kitapların tamamını bulabilirmyim arştırdım ma bulamadım bulanlar pm atabilirmi | |
|
| |
vampire43
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 03/08/09 Yaş : 31 Nerden : vampir diyarından*..
| Konu: Geri: Kitap Özeti Perş. Eyl. 03, 2009 10:50 pm | |
| çok büyük sayılmam derken kaç yaşındasın merak ediyorum.. bu kitap işarete göre daha güzeldi.Evet tekrarlar gerçekten sıkıcı olabiliyor.Hafızası kuvvetli olmayan insanlar çok şanslı. ( yanlış anlamayın kötü bir anlamda söylemiyorum xD ) Bu kitabın bana büyük bir yararı oldu.Her zaman kötü davrandığım halde bana hala iyi davranan arkadaşlarımı biraz daha sevmemi sağladı.Arkadaşlığı çok güzel işlemiş.Düşünün bazı bölümlerde ağladım bile | |
|
| |
ßéLL~
| |
| |
vampire43
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 03/08/09 Yaş : 31 Nerden : vampir diyarından*..
| Konu: Geri: Kitap Özeti Cuma Eyl. 04, 2009 2:59 pm | |
| çok kötüydü ama etkisinden kurtulamadım | |
|
| |
aleyna su
| Konu: Geri: Kitap Özeti Perş. Şub. 04, 2010 8:51 pm | |
| bence serinin bütün kitapları süperrrrrrrrrrrrrrrrr | |
|
| |
aleyna su
| Konu: Geri: Kitap Özeti Perş. Şub. 04, 2010 8:53 pm | |
| ama evet ben de steve reanın ölümüne çok ağladım sonra heathın ölümü beni çok sarstı umarı m he ath da geri dönnner | |
|
| |
| Kitap Özeti | |
|