| Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: | |
|
+28aleyna su Zoey & Erik w@mqir€crin güzel_iset nyx_mel grupkaya -erin- qsd heath-muge asi..5876 GECE EVİ vS aLACAKARANLIK ßéLL~ Spec Mira_Gam kertenkele zoey_erik_sena aychina redbird Zoey-Redbird stevie_rae EriN** Sağanak NazEfron. ZoeY zoey_kızılkuş erin_fragile** LoVevampSs müge.edward 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
w@mqir€crin
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Paz Eyl. 13, 2009 1:48 pm | |
| Erik diyorum başka bir şey demiyorum | |
|
| |
stark Misafir
| Konu: asd Paz Eyl. 13, 2009 7:13 pm | |
| 4. kitabı yeni bitirdim we bana göre stark çok klas adama benziyo tabi kitapta çok az stark vardı yazar hemen öldürdü starkı eğer kırmızı çaylak olarak ölmezse kızı kesin kapar bence |
|
| |
Zoey & Erik
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 22/09/09 Yaş : 31 Nerden : Ψ Gεcε Σvi Ψ
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Salı Eyl. 22, 2009 11:44 am | |
| bence de kesinlikle Erik olmalı | |
|
| |
aleyna su
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Salı Şub. 02, 2010 7:15 pm | |
| kesinlikle heath o çocuk zoey i hayatı kadfar çok seviyor.zaten 6. kitap da da zoey için ölüyoır ama zoey de onun için umarım 7. ktap da zoeyle birlikte o da geri döner o ölemez kitabın en iyi ve bu olmalı denen karakterlerişnden ve bence heath onun refakatçisi ve stark da eşi olabilir ne de olsa star k ile heath iyi anlasıyor... | |
|
| |
aleyna su
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Salı Şub. 02, 2010 7:17 pm | |
| merak etme stark geri dönüyor 1 2 insanlıını geri kazanıyor ve zoey in sevgilisi heath da...ama zoey erikden ayrılarak süper yaptı. | |
|
| |
aleyna su
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Salı Şub. 02, 2010 7:17 pm | |
| merak etme stark geri dönüyor 1 2 insanlıını geri kazanıyor ve zoey in sevgilisi heath da...ama zoey erikden ayrılarak süper yaptı. | |
|
| |
steve re Misafir
| Konu: erik kalp zoey Cuma Mart 19, 2010 8:21 pm | |
| bence Erik .çünkü heath zaten zoey e damgalandığı için seviyordu.loren zaten zoeyi nefretle aldatıyordu.ama erikle aralarındaki bağ çok güçlü. |
|
| |
aleyna su
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Çarş. Mart 24, 2010 1:44 pm | |
| hayır ya siz bu kitabı nasıl okuyorsunıuz? heath bir kere onu ilk okuldan beri tanıyıp seviyor. damgalanmayla alakası yok. bilmeden konuşmayın | |
|
| |
melissa Misafir
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Çarş. Nis. 07, 2010 12:45 pm | |
| |
|
| |
G?ZEM Misafir
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Mayıs 21, 2010 12:14 pm | |
| KESİNLİKLE HEATH DAMGALANMALARI GEÇMESİNE RAGMEN YİNEDE SEVDİ ZOEYİ!!! |
|
| |
MiDniGht
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Haz. 04, 2010 4:52 pm | |
| bence kesinlikle heath olmalı.çünkü onu en iyi tanıyan ve anlayan heath.bu zoey'e iyi geliyor bence.. | |
|
| |
zoey_erik
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 30/05/10 Yaş : 26 Nerden : trabzon
| |
| |
bRfn
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Çarş. Tem. 21, 2010 8:18 pm | |
| Zoey artk hiçbirini seçemıo Lant olsn ki :/ ama Birini seçicek olsaydı bence Erik derdim çünkü o bi vampir zoey ilerde yüksek rahibe oldguunda heath ile nasıl bi ilişkisi olucak kii:) | |
|
| |
Almira
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: C.tesi Tem. 24, 2010 4:56 pm | |
| Loren Blake | |
|
| |
| Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: | |
|