| Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: | |
|
+28aleyna su Zoey & Erik w@mqir€crin güzel_iset nyx_mel grupkaya -erin- qsd heath-muge asi..5876 GECE EVİ vS aLACAKARANLIK ßéLL~ Spec Mira_Gam kertenkele zoey_erik_sena aychina redbird Zoey-Redbird stevie_rae EriN** Sağanak NazEfron. ZoeY zoey_kızılkuş erin_fragile** LoVevampSs müge.edward 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
müge.edward
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbuL
| |
| |
LoVevampSs
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Paz Tem. 19, 2009 6:21 pm | |
| bence heathi seçmeli. bana göre imkansız aşklar hep daha güzeldir. | |
|
| |
erin_fragile**
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: C.tesi Tem. 25, 2009 1:44 am | |
| Bence Zoey hibirini haketmiyor... Ama ben olsaydım Jack'ı seçerdim ahhh.. keşke gay olamasaydı Herneyse ama illaki biriin seçsin diorsanız? Bence Erik olmamalı Ama Heath onu her ne kadar sevsede sonuçta damgalandığı için değil mi? En yisi Loren diycem ama...? Oda sanırım Neferet'in sevgilisiyiş benim daha seçilmişi alma fırsatım olmadı ama :S | |
|
| |
zoey_kızılkuş
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: C.tesi Tem. 25, 2009 6:19 pm | |
| bnce heathi seçmeli | |
|
| |
müge.edward
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbuL
| |
| |
erin_fragile**
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Tem. 31, 2009 5:30 pm | |
| Ve alkolik ama Bence Zoey'i en çok hakedende Heath(bence ) | |
|
| |
ZoeY
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Çarş. Ağus. 05, 2009 1:44 pm | |
| Hayır bence Erik'i seçmeli:D En iisi o Heath damgalandığı için onu seviodu Loren muhbir:D Erik bence..Sanırm vahşide Erikle olan işler daha da karışıomuş ama | |
|
| |
NazEfron.
| |
| |
Sağanak
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 30 Nerden : En İç'ten.
| |
| |
EriN**
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 12/08/09 Yaş : 30 Nerden : Gece Evi'nden :)
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Paz Ağus. 16, 2009 4:20 pm | |
| bence erikle beraber olmalıydı heath ile zoey artık çok farklı o yüzdden heath olmaz lorenide oldun olası sevmiyorum zaten zoeye yaptılarından sonra en iyisi erik gerçekten sadece onunla beraber olmsaydı çoğu sorun yaşanmayacaktı | |
|
| |
stevie_rae
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Ptsi Ağus. 17, 2009 2:20 pm | |
| Bence Heath'i seçmeli.Hem sadece damgalandığı için sevmiyo onu ilk okuldan beri seviyomuş =) | |
|
| |
Zoey-Redbird
Mesaj Sayısı : 386 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Çarş. Ağus. 19, 2009 4:44 pm | |
| bnce erikle bereber olmalı. çünkü:heath damgalndığı için böle davranıo. zaten lorenda neferetle zoeye oyun oynadılar ama erik onu gerçekten sevio. bnce erikle çıkmalı. | |
|
| |
redbird
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Çarş. Ağus. 19, 2009 6:18 pm | |
| valla benm bile kafam karışık zoeye acıyorum heathle olanlar çok sevmli:Dçok sıradan:)ama erik bi rock star gibi bişi:Diçeri girince kalbm deliye dönüo:Dayy off:D:D | |
|
| |
aychina
| |
| |
zoey_erik_sena
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 20/08/09 Yaş : 27 Nerden : kocaeli
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Ağus. 21, 2009 2:57 pm | |
| bnce kesinlikle ERİK . tmm heath le ilkokul zanından beri tanışıyolar ama heat zoey kanını vermese zoey ve heatle arasındaki herşey çoktan biterdi loren ztn öldü ve zoeyi hç sevmemiş yani ERİK gerçekten zoeyi seviyodu siz onn yernde olsaydnz zoeyle lorenı o şekilde grsenz nasl bi tepki verirdnz bn zoeye gerçekten acıdım ERİKle ayrıldıklarında ağlamıştım | |
|
| |
loren Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 2:28 pm | |
| |
|
| |
loren Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 2:30 pm | |
| ha arklar loren de stevi rae gibi dirilio mu dirilip eski haline dönerse süper olur |
|
| |
kertenkele
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Ağus. 28, 2009 5:55 pm | |
| erik iyidir diğerlerini at çöpe=) | |
|
| |
loren Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 5:59 pm | |
| iyi çocuk falan ama bi insanı öle işletmekte herkesin harcı değil loren de stevie rae gibi yeniden vampir olsa kitap çok fena sarmaz mı? |
|
| |
kertenkele
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Ağus. 28, 2009 6:00 pm | |
| yok yaa lorene iyi oldu sevemedim o herifi bi türlü gelmesin geri fln:P | |
|
| |
loren Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 6:10 pm | |
| gelsin çarşı karışsın işte zoeyla karşı karşıya gelince ne diycek ti acayip merak ediyorum bi şey diyemeden öldü gitti |
|
| |
loren Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 6:12 pm | |
| ha bu arada sorumu lütfen cevaplayın loren de stevie rae gibi canavara dönücek mi öle bi şeye işte? |
|
| |
kertenkele
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Ağus. 28, 2009 6:16 pm | |
| walla sorunun cevabını bilmiyorum ama senin dedigin gibi olursa belki biraz eglenceliolabilir lorenin dönmesi | |
|
| |
loren Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 6:38 pm | |
| kitabın ülkemizde fazla fanı olmadığından net bi bilgi alamadım ama lorenin tekrar dirileceği gibi bi şeyi bi yerden duymuş gibiyim ondan sordum bu soruyu ayrıca neden erik değil onuda açıklayayım erik,zoey heath le buluşmaya giderken yanında olmalıydı hiç bi şey yapmadı ayrıca loren zoey'u bastı ve dönüp gitti loren de elini kolunu sallaya gitti en azından lorenin karşısına dikilip sorgu sual çekmeliydi isterse loren dünyanın kralı olsun bunu yapmalıydı |
|
| |
Mira_Gam
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Ağus. 28, 2009 7:09 pm | |
| | |
|
| |
| Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: | |
|