| Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: | |
|
+28aleyna su Zoey & Erik w@mqir€crin güzel_iset nyx_mel grupkaya -erin- qsd heath-muge asi..5876 GECE EVİ vS aLACAKARANLIK ßéLL~ Spec Mira_Gam kertenkele zoey_erik_sena aychina redbird Zoey-Redbird stevie_rae EriN** Sağanak NazEfron. ZoeY zoey_kızılkuş erin_fragile** LoVevampSs müge.edward 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
loren Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 7:25 pm | |
| oley be bende erik'i(hatta artık ona erika diyorum) pek sevmiyorum .ama sana şevkin kaçmasın diye demiyorum,starkında başına kötü bişey gelicek tabi stark mı erik mi tabi ki JAMES STARK |
|
| |
Mira_Gam
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Ağus. 28, 2009 7:31 pm | |
| ya kötü ama nasıl kötü ne kadar kötü...... eğer vahşideki olayı diyosan biliyorum ama daha kötü bi şey olmasın ( ) | |
|
| |
art?k st Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 7:35 pm | |
| seni merak ettirdiğim için önce senden özür dilerim ve merakın geçsin diye yazim starkda stevie rae gibi ölüyo çaylakken hikaye aynı yani zoey buna yıkılıyomuş.not:kaynak yabancı siteler |
|
| |
Mira_Gam
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Ağus. 28, 2009 7:42 pm | |
| rahatladım orayı biliyodum çünkü zaten sonradan dirilicekmiş bunu duyunca nasıl sevindiğimi anlatamam (not:kaynak yabancı siteler o sitelere de binlerce kez teşekkürler) | |
|
| |
stark Misafir
| Konu: asd Cuma Ağus. 28, 2009 7:50 pm | |
| şu anda bende rahatladım muhtemelen bundan sonra erik diye bi şey olmaz bildiğim kadarıyla stark 4. kitapta nakil oluyomuş we aynı zamanda kendisi erebusun oğullarındandır ayrıca 6. kitabın kapağında zoeyun sarıldğı kişide stark we arkalarından bakanda heath'miş. |
|
| |
Spec
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Ptsi Ağus. 31, 2009 12:44 pm | |
| Seçilmişe kadar okudum ben ve bu durumda Erik olmalıydı bence. Yazık çocuk Zoey ne yapsa alttan alıyor. Böyle davranan biri var mıdır ki popüler ve yakışıklı ? | |
|
| |
ßéLL~
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Ptsi Ağus. 31, 2009 1:01 pm | |
| bnce erik, seçilmiş boyunca loren her geldiğinde zoeye küfrettim resmen!! o adama hiç ısınamadım ki zaten sonunda ne mal olduğu anlaşıldı
heath ile de gelecekleri yok yani o bi insan, en iyisi erikti ama zo o şansı kaybetti | |
|
| |
unforgiv Misafir
| Konu: given Salı Eyl. 01, 2009 1:19 pm | |
| bence zoey ne erik ne de heath'i seçmeli.Yeni biri çıkmalı we onunla olmalı.Bi de loren olmasa kitabın hiç heyecanı olmazdı neferetle güç mücadelesi falan fistan bunlar klişe şeyler loren 3. kitabı pisliğin teki bile sürükleyen adamdı |
|
| |
GECE EVİ vS aLACAKARANLIK
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Çarş. Eyl. 02, 2009 10:44 am | |
| Bencede Erık her zaman Loren zaten .... Heath ise dam. için düzeldi.bence Erik | |
|
| |
stevie_rae
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Çarş. Eyl. 02, 2009 10:54 am | |
| Banada sanki Erik'te biraz psikopatlık varmış gibi geliyo ya =S o çocukta bişyler çıkcak bence | |
|
| |
asi..5876
| Konu: kesinlikle erik olmalıydı... Perş. Eyl. 03, 2009 9:48 am | |
| ben üç kitabıda okudum ve zoey in aç gözlülüğüne ve saflığın çok kızdım . seçimi kesinlikle erik olmalıydı çünkü erik zoey i gerçekten seviyordu ve bekliyordu. | |
|
| |
stevie_rae
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Perş. Eyl. 03, 2009 11:06 am | |
| Aslında Erik'te iyi olurdu evet ama hani Afrodit o seni sırf burda popülersin diye seviyo demişti hatırladınız mı? Ne biliyim afroditin dedikleri doğru çıktı sonuçta | |
|
| |
asi..5876
| Konu: :))) Perş. Eyl. 03, 2009 2:26 pm | |
| ARKADAŞLAR 3. KİTABI OKUYUN VE ERİK İN ZOEY YÜZÜNDEN NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜN. | |
|
| |
Spec
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Perş. Eyl. 03, 2009 2:47 pm | |
| - stevie_rae demiş ki:
- Aslında Erik'te iyi olurdu evet ama hani Afrodit o seni sırf burda popülersin diye seviyo demişti hatırladınız mı? Ne biliyim afroditin dedikleri doğru çıktı sonuçta
Haklı olabilirsin aslında. Hem Erik madem Afrodit'i sevmiyordu zamanın neden onunla çıktı ? Tek kelime.. Popülerlik | |
|
| |
heath-muge
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 03/09/09 Yaş : 30 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Perş. Eyl. 03, 2009 4:20 pm | |
| Zoey kimseyi haketmiyor.İlla birisi olucaksada ben Heathden yanayım | |
|
| |
stevie_rae
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Perş. Eyl. 03, 2009 7:04 pm | |
| Evet haklısın ama Heath 'te biraz saf ya. Kayla'nın ona asıldığını falan anlamıyo. Saf mı ne bu çocuk dimi ama arkadaşlar? Ben çok sinir olmuştum o kız hep onun yanında olduğunu öğrenince hikayede.Siz kendinizi koyun.erkek arkadaşınıza sulanan en iyi arkadaşınız yada eski en iyi arkadaşınız hep çocuğun yanında=S ayy parçala yani o kızı | |
|
| |
asi..5876
| Konu: :))) Cuma Eyl. 04, 2009 10:17 am | |
| ERİK ZOEY İ AFRODİTE BENZEMİYOR DİYE SEÇTİ. Kİ ZATEN AFRODİTTEN NEFRET EDİYORDU | |
|
| |
stevie_rae
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Eyl. 04, 2009 5:46 pm | |
| Nefret ediyodu falan ama işi pişirmiş olmalarına ne demeli zamanında. Güya nefret ediyomuş hıh | |
|
| |
qsd
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: Cuma Eyl. 04, 2009 5:54 pm | |
| - asi..5876 demiş ki:
- ben üç kitabıda okudum ve zoey in aç gözlülüğüne ve saflığın çok kızdım . seçimi kesinlikle erik olmalıydı çünkü erik zoey i gerçekten seviyordu ve bekliyordu.
üzülüo tmmda çok pis de küfür edio... bnce zoey heath'ı şeçmeli | |
|
| |
unforgiv Misafir
| Konu: given C.tesi Eyl. 05, 2009 4:14 pm | |
| heath erikten kat kat iyidir aralarındaki damga koptuktan sonra hatta zoeyun ne yaptığını bildiğine rağmen seni hala seviyorum diyomuş .var mı böyle delikanlı adam.erik heath yarısı bile olamaz. go on heath! |
|
| |
-erin-
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: C.tesi Eyl. 05, 2009 5:53 pm | |
| - unforgiv demiş ki:
- heath erikten kat kat iyidir aralarındaki damga koptuktan sonra hatta zoeyun ne yaptığını bildiğine rağmen seni hala seviyorum diyomuş .var mı böyle delikanlı adam.erik heath yarısı bile olamaz.
go on heath! aynenn bencede kesinlikle heathi seçmelii böle aşk nerde warr?? | |
|
| |
grupkaya
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: C.tesi Eyl. 05, 2009 11:02 pm | |
| bence kesinlikle Heath... | |
|
| |
nyx_mel
| Konu: Geri: Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: C.tesi Eyl. 05, 2009 11:42 pm | |
| Heath.. çünkü içlerinde en şirini bence heath | |
|
| |
stark Misafir
| Konu: asd Çarş. Eyl. 09, 2009 3:45 pm | |
| heath de çok seviyo ama stark denen adamda ilk görüşte zoeya aşık oluyomuş.açıkçası kızın karar werme işi çooook zor olucak |
|
| |
güzel_iset
| |
| |
| Arkadaşlar sizce zoey kimi seçmeli (: | |
|