| Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? | |
|
+8EriN** ZoeY Blair erin_fragile** müge.edward ßtL dreameria LoVevampSs 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
LoVevampSs
| Konu: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Ptsi Tem. 13, 2009 9:28 pm | |
| tek kişi yazılan kitaplar mı daha güzeldir yoksa çift kiş mi?? | |
|
| |
dreameria
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 08/07/09 Yaş : 31 Nerden : istanbul
| |
| |
LoVevampSs
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Salı Tem. 14, 2009 1:22 pm | |
| bende sadece çift yazar olan gece evi serisini okudum. ama bence de tek kişilik. | |
|
| |
ßtL
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 33 Nerden : i S t a n ß u L
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Çarş. Tem. 15, 2009 1:35 pm | |
| herkese göre görecelidir bence bende hep tek kişinin yazdığı kitapları okudum şimdiye kadar ama neyin ne olacağı belli olmaz gece evi serisi oldukça başarılı | |
|
| |
müge.edward
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Cuma Tem. 17, 2009 3:34 pm | |
| Genelde çift yazarların yazdığı kitap okumadım ama gece evi süper bence (: Ama tek kişi daha iyi galiba (: | |
|
| |
erin_fragile**
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? C.tesi Tem. 25, 2009 1:47 am | |
| Eeeiuu... Bende hiç iki kişinin yadığı jitap*okumadım ama Bence bu yazarlar ölesine 2 kişi olaydı yani birbirleri için(sonuçta bu yazarlar anne kız) güzel bir sonuç çıkmazdı ...!? | |
|
| |
Blair
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Paz Ağus. 02, 2009 9:32 pm | |
| bence tek kişi ikili her ne kadar anne kız olsada ayrı düştükleri yer oluodur kesinlikle ve bnce ikisinn aklındna da farklı sonlar geçiodur bnce 2 son olmalı (: (: | |
|
| |
ZoeY
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Çarş. Ağus. 05, 2009 1:49 pm | |
| - Blair demiş ki:
- bence tek kişi
ikili her ne kadar anne kız olsada ayrı düştükleri yer oluodur kesinlikle ve bnce ikisinn aklındna da farklı sonlar geçiodur bnce 2 son olmalı (: (: evt doğru.. 2 kişi yazmak daha zor olsa gerek.. | |
|
| |
EriN**
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 12/08/09 Yaş : 30 Nerden : Gece Evi'nden :)
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Paz Ağus. 16, 2009 4:22 pm | |
| iki kişinin yazmasının bazı zorlukları olabilir ama birbirlerine güzel fikir verebilirler ama bencede tek kişi olması daha iyi | |
|
| |
Mira_Gam
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Paz Ağus. 23, 2009 7:39 pm | |
| bu yazan iki kişiye bağlı bence severek okuduğum cahilikler kitabını iki ünlü yazarındı ama yine de tek daha kolay olur bence | |
|
| |
GECE EVİ vS aLACAKARANLIK
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Perş. Eyl. 03, 2009 1:21 pm | |
| Bence 2 kişinin ayrı fikirleri ve farklı bakış açısı kitabın içeriğini dahada güzelleştirir. | |
|
| |
ßéLL~
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Perş. Eyl. 03, 2009 1:58 pm | |
| bnce yazım yeteği olan biri ile hayal gücü yüksek olan biri olursa 2 kiilik daha iyi olur | |
|
| |
Spec
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Perş. Eyl. 03, 2009 3:03 pm | |
| Bende daha önce 2 yazarlı bir kitap okumadım --var mıdır başka ondan da emin değilim Onlar aralarında tartışıp kitaplarımızı yarıda bırakmasınlarda çiftte olsa tekte olsa olur bana göre :d | |
|
| |
ay????? Misafir
| Konu: Geri: Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? Perş. Eyl. 03, 2009 5:14 pm | |
| Bence hem iyi hemde kötü...Sonuçta 2 kişinin yaratılıcıgı...Ama doğal olarak anlaşmazlıklarda olabilir!!! Her neyse , tartışılabilir bir konu. TAbi nerden baktınıza bağlı. NOT:Bu arada sitenin üst bölümüne "GECE EVİ'nin KARANLİK ve BUYULU dünyasına hoş geldiniz" yazıyor...neden karanlık-karanlik ve buğulu-buyulu yazıldı acaba? |
|
| |
| Sizce tek kişi mi daha kolay kitap yazar iki kişi mi?? | |
|